• Header1
  • Header2
  • Header3
  • Header4
  • Header5

Herkent u dat, de wekker gaat, een volgeplande dag staat te wachten. De overvolle agenda zorgt dat u van afspraak naar afspraak vliegt zonder een moment van rust.

De druk en stress stapelt zich op en voor u er erg in hebt heeft u stijve en pijnlijke spieren, rug- nek- of hoofdpijn of voelt u zich vermoeid. Vervelende klachten die u even doen terugfluiten. Juist in deze tijd waar alles sneller moet, is het belangrijk om tijdig rust te nemen, een moment voor uzelf.

Soffita Skincare is de aangewezen plek voor ontspanning, stressrelease en beauty, een oase van rust.

Sinds 2010 is Skincare Soffita de professionele en persoonlijke beautysalon gericht op stressrelease en ontspanning. Het gezicht achter de praktijk is Sonja Freriksen. Sonja is een ervaren schoonheidsspecialiste en heeft zich gedurende haar carrière steeds verder toegespitst op ontspanning- en stressrelease massages.

In de hectiek van alledag is het belangrijk om bewust te ontspannen en tot rust te komen. Sonja wil met haar praktijk een sfeervolle oase van rust zijn waarin iedereen de hectiek van alledag even kan vergeten en waar stres klachten verholpen worden.  Uiteraard zijn wij er niet alleen om stress klachten te verhelpen, u bent bij ons ook welkom voor een ontspannen relax middag alleen of samen met een vriend(in) (cadeau tip!). 

“Ik vind het belangrijk om de bezoekers aan mijn praktijk persoonlijke aandacht te geven, voor iedereen is er een gepaste ontspannende (sport) massage of een fijne ontspannende gezichtsbehandeling. U kunt bij ons ontspannen, van de rust genieten en uzelf heerlijk laten verwennen. Ik heet u van harte welkom bij Skincare Soffita” – Sonja