• Header1
 • Header2
 • Header3
 • Header4
 • Header5

 

Wat is Lash lifting?

Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.
LVL is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt.

Bij LVL wordt er namelijk gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift en deze vorm minimaal 6-9 weken behouden.
Door deze behandelinl.g lift je je natuurlijke wimpers.
Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Daarnaast maakt het geen gebruik van ‘schadelijke’ wimperkrultangen!

Wimperlifting door middel van siliconen pads is dus niet schadelijk voor uw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel

 

 De voordelen van Lash lift

 • Resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar
 • Je hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken na de behandeling.
 • Voelt licht en natuurlijk aan voor de klant
 • Ogen lijken groter.
 • Geeft een natuurlijke uitstraling.
 • Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.
 • Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Deze behandeling is niet alleen een ‘krul boost’. Het voedt de wimpers van wortel tot punt. Dat komt door de keratine die in lotion 3 verwekt zit. De wimperhaar zal natuurlijk, soepel en glanzend blijven!

 

 

Huidverbetering van TOP niveau! 

SPA SalonnePro Bio-peeling € 65, -

Wat is een Bio-peeling en hoe werkt het?
Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid wordt. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoorde huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Onze SalonnePro Biopeeling bevat GEEN waterstofperoxide!

Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer fijn en zacht aan. Als nabehandeling krijgt u een masker en creme, welke past bij uw huidtype. Ter bescherming van uw huid wordt een hoge zonnefactor in de creme geadviseerd.


Wat gebeurt er na de bio-peel?
5 dagen na de behandeling kan de huid lichtelijk gaan schilferen. De mate van schilfering is per persoon verschillend en ook afhankelijk van het huidtype. De huid voelt in deze periode vaak ook wat droger aan. Tijdens deze fase gaan de dode huidcellen loslaten en wordt de nieuwe, frisse huid zichtbaar. Een volle crème houdt de huid soepel, gaat droogte tegen en zorgt ervoor dat de schilfertjes minder zichtbaar zijn.

Voor  een optimaal resultaat wordt aangeraden om meerdere Bio Peel behandelingen in kuurverband af tenemen. Daarna volstaat een periodieke onderhoudsbehandeling om het resultaat te behouden.

Wat kan men bereiken met een Biopeeling?


Fijner poriënstructuur
Gladdere huid, gladstrijken van lijntjes
Verhelderen van hyperpigmentatie
Verbeteren van het acne-huidbeeld
Kalmeren van een onrustige huid
Intens opfrissen van een doffe, vale huid.