• Header1
  • Header2
  • Header3
  • Header4
  • Header5

 


Silhouette massage/afslankmassage


Dé massage om plaatselijk af te slanken zonder medische ingrepen!
De nieuwste massage techniek om plaatselijk centimeters te verliezen zonder medische ingrepen. Deze massage werkt plaatselijk en wel in het bijzonder op de zogenaamde cellulitis probleemgebieden, zoals buik, heupen, bovenbenen en billen. Door een zeer stevige, diepe massage wordt onderhuids vocht- en vetweefsel gestimuleerd, afgebroken en afgevoerd.


Bij deze massage gaat het niet om gewichtsverlies, maar om het strakker krijgen van de huid, waardoor je letterlijk beter in je vel komt te zitten. De afslankmassage verwijdert ook toxines, wat resulteert in meer energie en een verhoogd gevoel van welzijn. Natuurlijk blijft het een massage en geen wondermiddel.


Om echt resultaat te zien, zijn meerdere behandelingen nodig. De behandelingen duren per zone 30 minuten en worden voor het beste resultaat uitgevoerd in 10 behandelingen gedurende 5 weken. Per kuur van 10 behandelingen wordt één zone, die je zelf aangeeft, behandeld. Er komen teveel afvalstoffen vrij om meerdere zones tegelijk te behandelen. Hoewel de resultaten variëren, heeft onderzoek uitgewezen dat op vijf zeer belangrijke meetpunten het gemiddelde omvangverlies 12,5 cm bedroeg. De meeste dames merken dat zij één tot twee kledingmaten verliezen zonder gewichtsvermindering.
Let er wel op dat deze massage vrij stevig is en dus pijnlijk kan zijn! Door elke dag zeker 2 liter water te drinken (om de afvoer van gifstoffen te regelen) en op je voedings- en bewegingspatroon te letten, boek je het beste resultaat.


De afslankmassage gaat als volgt
Voor de eerste behandeling wordt er een intake gesprek gehouden, er worden vragen gesteld, je wordt gewogen en gemeten, zodat we naar jouw wensen de afslankmassage kunnen doen. Bij de massage zelf wordt eerst de huid opgewarmd, daarna wordt de massage gegeven. Afvalstoffen worden afgevoerd door middel van een cupping, waarna de behandelde zone een afslankpakking krijgt om de huid te kalmeren en als afsluiting een hydraterende lotion.


De Afslankmassage behandeling
Een Afslankmassage behandeling duurt (per zone) ongeveer 30 minuten. Resultaten zijn niet direct na één behandeling zichtbaar, gemiddeld zijn er 8 à 10 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. De afslankmassage is een vrij agressieve behandeling om de bloedcirculatie weer op gang te brengen zodat de afvalstoffen, die zich met name in de vetcellen ophopen, worden afgevoerd. De afslankmassage verwijdert ook toxines, wat resulteert in meer energie en een verhoogd gevoel van welzijn.


Onderzoek
Uit onderzoek is het volgende gebleken: Op meer dan vijf belangrijke meetpunten was het gemiddelde omvang verlies 12,5 cm.
Eén persoon verloor alleen al in haar taille 7,6 cm. De meeste dames merkten dat zij één of twee kledingmaten kleiner hadden zonder noemenswaardige gewichtsvermindering.

Kuur voor 10 behandelingen is 290 euro!

 

Op reis bij Skincare Soffita?

Jazeker! Mooie geurreizen om heerlijk bij weg te dromen.

Een relaxed en verzorgende behandeling die ervoor zorgt dat je in een fijne vakantie stemming komt.

Nu als kennismakings aanbieding voor maar € 62.50

Geurreizen, laat je stress verdwijnen! 

Touch of the east, € 75,-
Oosterse geuren en rituelen-bodypeeling-bodypakking-hoofdmassage

Meet the west, € 75,-
relaxing lavendel en honey-bodypeeling-bodypakking-ontspanningsmassage

Welcome happiness, € 75,-
Rebalancing Orange-bodypeeling-bodypakking-ontspanningsmassage.

Journey to the carribean, € 75,-
Tropical Cocos-bodypeeling-bodypakking-ontspanningsmassage.