• Header1
  • Header2
  • Header3
  • Header4
  • Header5

Stimulerende massages

Sportmassage,
Een sportmassage kan zowel voor als na het sporten worden ingezet.Voor het sporten zorgt een massage voor een goede doorbloeding van de spieren en bereid deze voor op de prestatie die komen gaat. Een sportmassage na het sporten zorgt ervoor dat vocht en afvalstoffen uit de spieren afgevoerd worden en maakt de spieren weer soepel. Een massage zorgt voor minder spierpijn, geeft verlichting en bespoedigd je herstel. Ook als je geen sporter bent kan het je verlichting geven bij een pijnlijk rug, stijve nek,schouderklachten of gewoon als ontspanning.

Deep musculaire Technieken
Is een krachtige massage om je lichaam weer in balans te brengen. Door middel van diepe massage technieken met veel aandacht voor de spieren, wordt de energiestroom verbeterd. De diepe muculaire technieken is vooral geschikt voor mensen met langdurige opgehoopte spanningen in het lichaam. Omdat de methode veel aandacht op bepaalde gebieden legt kan je lichaam tijdens en  na de massage soms wat pijn doen maar na 2a3 dagen zal je lichaam zich een stuk beter voelen. Het is erg bevordelijk voor je gezondheid om deze massage te ondergaan. Wanneer je spieren verkrampt zijn is de circulatie van zuurstof en bloed plaatselijk geblokkeerd. Een deep musculaire massage helpt blokkades op te heffen.

Stoelmassage  **Zeer geschikt voor bedrijven en evenementen
De massage is over de kleding heen en er wordt geen massageolie gebruikt. De massage wordt gegeven op een daarvoor gemaakte stoel, heeft een opbouwend effect, brengt lichaamsbewustzijn en werkt preventief. De circulatie wordt op die manier bevorderd en stimuleerd het zelfgenezend vermogen van het lichaam

Indiase hoofdmassage (champisage),**Zeer geschikt voor bedrijven en evenementen
Een massage met stevige en zachte aanrakingen op hoofd, gezicht, nek, bovenarmen en schouders. Deze zorgt voor verlichting in het hoofd en verminderd spanningen in de nek en schouderpartij. Champisage wordt uitgevoerd zonder olie, en zittend met de kleren aan.