• Header1
  • Header2
  • Header3
  • Header4
  • Header5

Oosterse massages

Ayurveda, 

Een zachte rustige massage van het lichaam waardoor het gebruik wordt gemaakt van speciale, warme olieën. het gebruik van veel warme olie geeft je lichaam een ​​gevoel van totale ontspanning en brengt je lichaam weer in balans. De ayurvedische massage is een weldaad voor lichaam en geest!

 

Ayurvedische hoofdmassage, 

Door de massage ontspant het lichaam zich en kalmeert de geest, met als gevolg dat fysieke ongemakken kunnen dragen en vervelende stressklachten oplossen. Het stimuleert een natuurlijk herstelproces. Het werkt verlichtend bij hoofdpijn en migraine, verhoogde je ernergielevel en geeft je een diepe ontspanning waardoor je een betere nachtrust krijgt.

 

Ayurvedische ontspanning, 

Combinatie van massage van de achterzijde van je lichaam en een hoofdmassage.

 

Sabaaydi massage, 

Bij deze oosterse massage worden warme kruidenbuideltjes zachtjes op delen van het lichaam gestempeld verkregen u met een natuurlijke warme olie wordt gemasseerd, Heerlijk ontspannend! Door de speciale werking van de natuurzuivere kruiden in de stempels heeft deze massage een reinigend effect op uw organen en brengt deze massage verlichting bij spierpijn en vormen van jicht en reuma. En zorgt voor een diepe ontspanning.

 

Hamamrituelen,

Is een reinigende lichaamsbehandeling met een verwarmende rugpakking, een intensieve scrub met een kese en een warme olie massage.