• Header1
  • Header2
  • Header3
  • Header4
  • Header5

Ontspannende massages

 

Stress-releass massage,                                                                                                                             

Bij deze massage wordt de mens als geheel benaderd. Stress, pijn, slapeloosheid, ziekte etc. wordt gezien als het gevolg van een te lange disbalans. Zo is de plek waar de klacht zich voordoet vaak niet de plek van de vlak waar de klacht is ontstaan. In jezelf hangt alles met elkaar samen en beïnvloedt elkaar; lichaam, voelen, denken. Deze massage heeft een uitgangspunt om het geheel opnieuw in balans te brengen, en richt zich op het stimuleren van het zelf herstellend vermogen.

Je kunt kiezen uit een antistress massage van 60 of 75 min, Ben je een beetje gespannen van slechts een deel van je lichaam, dan kan een massage korter dan een uur volstaan. Sta je al langere tijd onder fysieke of emotionele stress dan is een massage vanaf 60 min. aan te raden.
Het lichaam heeft tijd nodig heeft om zich te kunnen ontspannen. Na ongeveer een half uur massage gaat het lichaam hormoonachtige stoffen aanmaken (zoals oxytocine, dopamine en endorfine) die zorgen voor een fijn gevoel (ontspanning, optimisme, geluk), vermindering van pijn en stress. Geef jezelf en je lichaam dus de tijd om in balans te komen.

 

Ontspanningsmassage,
Een goede ontspanningsmassage kan zowel lichamelijk als geestelijk werken voor het behoud van een goede gezondheid. Bedankt is de massage bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, waardoor het lichaam weer ervaart hoe het voelt om ontspannen te zijn.

 

Hotstonemassage,


Een hotstone massage is een techniek waardoor er gemasseerd wordt met gladde, warme basaltstenen van ongeveer 45 graden C. De combinatie van de warmte van de stenen en de massage zorgt voor een ultieme ontspannen ervaring. Een hot stone massage draagt ​​bij het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.