• Header1
  • Header2
  • Header3
  • Header4
  • Header5

Lichaamsbehandelingen

Lichaamspakking, 
Is een cadeautje voor u lichaam en geest. We hebben diverse pakkingen die u na afloop een ontspannen of energiek gevoel geven. Of ze hebben een ontgiftende werking. Tijdens inwerken van de pakking krijgt u een gezicht/hoofdhuid massage. 

Lichaamspeeling, 
Een peeling van het lichaam om uw huid te ontdoen van dode huidcellen en uw lichaam weer zacht en doorbloed te laten voelen. Met  heerlijke warme kompressen in etherische olie gedrenkt wordt u lichaam ontdaan van de peeling.

Afslankbehandeling,  kuur van 10 behandelingen € 300,-
Bindweefselmassage met cupping en een algenpakking om cellulitus te verminderen en de contouren er weer strakker te laten uitzien. ( het moet in kuurverband om resultaten te boeken...gemiddeld 8 tot 10 behandelingen)

De nieuwste massage techniek om plaatselijk centimeters te verliezen zonder medische ingrepen. Deze massage werkt plaatselijk en wel in het bijzonder op de zogenaamde cellulitis probleemgebieden, zoals buik, heupen, bovenbenen en billen. Door een zeer stevige, diepe massage wordt onderhuids vocht- en vetweefsel gestimuleerd, afgebroken en afgevoerd.
Bij deze massage gaat het niet om gewichtsverlies, maar om het strakker krijgen van de huid, waardoor je letterlijk beter in je vel komt te zitten. De afslankmassage verwijdert ook toxines, wat resulteert in meer energie en een verhoogd gevoel van welzijn. Natuurlijk blijft het een massage en geen wondermiddel.
Om echt resultaat te zien, zijn meerdere behandelingen nodig. De behandelingen duren per zone 30 minuten en worden voor het beste resultaat uitgevoerd in 10 behandelingen gedurende 5 weken. Per kuur van 10 behandelingen wordt één zone, die je zelf aangeeft, behandeld. Er komen teveel afvalstoffen vrij om meerdere zones tegelijk te behandelen. Hoewel de resultaten variëren, heeft onderzoek uitgewezen dat op vijf zeer belangrijke meetpunten het gemiddelde omvangverlies 12,5 cm bedroeg. De meeste dames merken dat zij één tot twee kledingmaten verliezen zonder gewichtsvermindering.
Let er wel op dat deze massage vrij stevig is en dus pijnlijk kan zijn! Door elke dag zeker 2 liter water te drinken (om de afvoer van gifstoffen te regelen) en op je voedings- en bewegingspatroon te letten, boek je het beste resultaat.