• Header1
  • Header2
  • Header3
  • Header4
  • Header5

Ayurvedische Massage

Ayurvedische Massage € 40,-/60,-

De ayurveda massage is afkomstig uit India. Ayurveda betekent kennis des levens. De massage is er op gericht om het zelf genezend vermogen te activeren die in elk mens aanwezig is.

Een zachte, rustige massage van het lichaam waarbij gebruik wordt gemaakt van speciale, warme ayurvedische oliën. De massage is ritmisch en rustig en word afgestemd op u dosha. Het gebruik van warme oliën geven uw hele lichaam een gevoel van ontspanning en brengen uw lichaam in een innerlijke balans. Deze massage activeert de lymfe- en bloedsomloop.

De massage:helpt bij klachten vermindering en oplossing zoals rugpijn, nekklachten, rsi, whiplash, reuma, stress, burn-out, spijsverteringsklachten en hoofdpijn

· Verbetert de weerstand en activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop

· bestrijdt stress, vermoeidheid en slapeloosheid

· draagt bij aan lichaamsbewustwording en verlichting van spierspanning

De ayurvedische massage is geschikt voor iedereen, gezond of ziek, oud en jong. Er zijn wel een aantal contra-indicaties waarin wordt afgeraden om een (ayurvedische) massage te ondergaan: tijdens de eerste 3 maanden van de zwangerschap, bij kanker, bij koorts, direct na eten.

 

De ayurveda massage is een weldaad voor lichaam en geest.

Bij de 45 minuten massage word de achterkant van uw lichaam gemasseerd en de hoofdhuid.

en bij de 75 minuten het gehele lichaam achter- en voorkant en gezicht/hoofdhuid.

Hou er rekening mee dat er veel olie wordt gebruikt! (ong. 250 ml)

 

 

AYURVEDA.

 

 

Ayurveda streeft ernaar om bij een persoon de vijf elementen op harmonieuze wijze met elkaar in balans te brengen. Dit doet men door gebruik te maken van persoonlijk aangepaste massages, behandelingen, kruiden, essentiële oliën en muziek, die deze vijf elementen beïnvloeden en balanceren. De gebruikte essentiële oliën en cosmetica moeten aangepast zijn aan de individuele behoefte om zo het gewenste en duurzame resultaat te kunnen bereiken. Door gebruik te maken van de kennis van Ayurveda, aromatherapie en naturopathie biedt Lakshmi effectieve producten die te gebruiken zijn bij massage en andere behandelingen, en die een lichamelijke en geestelijke balans creëren door de disbalans bij de wortel aan te pakken en zo een stralende, gezonde, zijdeachtige, zachte en vitale huid te ondersteunen en te behouden.